top of page

Lite om oss

Graffman_Hämsida.jpeg

Katarina Graffman är doktor i kulturantropologi och specialiserad på medie- och konsumtionsbeteenden. Utgångspunkten i att förstå varför människor gör det de gör, och med det också insikten i vad som krävs för att få till en varaktig och meningsfull förändring, baseras på förståelsen kring några viktiga observationer: Människor säger inte vad de tänker, vet inte vad de känner och gör inte som de säger.

 

Under drygt två decennier har Katarina hjälpt företag att förstå samtiden, olika typer av konsumtionskultur och människors beteenden, som väldigt ofta inte alls är som man tror. Bland kunderna finns Volvo, IKEA, Libero, Skanska, Västtrafik, Sveriges Radio och Television, Bonnier och BBC.

Hon är en flitigt anlitad föreläsare kring allt från kompetensförsörjning i teknikbranscher till framtidsspaningar om konsumtion och har tillsammans med Jacob Östberg, professor i företagsekonomi, skrivit böckerna Vi är vad vi köper (2018) samt På spaning efter den tid som kommer (2020). Därutöver har hon skrivit och programlett TV-serien Prylberget och är krönikör i bland annat Market och Resumé.

 

På Katarinas hemsida hittar du mer information: www.inculture.com

Jessica Collin är naturvetaren som blev marknadsekonom & mediastrateg som lett kunder och team att utveckla lanseringsstrategier och köpt reklamutrymmen för 100-tals miljoner under dryga 15 år som konsult på mediebyrå. Som marknadschef, produkt- och varumärkeschef har hon lanserat varumärken som The Naia Initiative och Delizie samt lanserat åtskilliga kampanjer för Lantmännen, Findus, Spendrups och DiLuca&DiLuca I Zeta.

Intresset för det hälsosamma har alltid varit stort, vilket lett till studier inom folkhälsoarbete, kost och fysisk aktivitet som medicin och studier inom kost och prestation. Detta blev pusselbitar till att en dag jobba med att inspirera och hjälpa människor leva ett hälsosammare liv.

IMG_4192.JPG

Med ett stort intresse för hjärnan och hur man kan förbättra sina förutsättningar för hälsa och prestation och med en licens som Life Kinetik tränare (hjärntränare), och som licencierad ICC coach och fördjupningar med neuroscience in business är hon idag VD i företaget Coach My Brain som hon driver tillsammans med sin man Daniel. Drömmen är att växa företaget till att ha kapacitet att inspirera och påverka så många som möjligt, genom föreläsningar, coaching och träningar IRL och digitalt.

På Jessicas och Daniels hemsida hittar du mer information: www.coachmybrain.com

IMG_4248.JPG

Gabriella Ringvall jobbade på svensk säkerhetstjänst, var småbarnsmamma och perfektionist och blev utbränd och tänkte: vad var det som hände!?
Året var 2014 och hon insåg att väldigt få kan något om sin hjärna. Inte VD:ar eller chefer, inte HR, inte affärsutvecklare och inte medarbetare. Men forskningen kring hjärnan hade tagit fart och det blev hennes affärsidé och bidrag till omgivningen.

Som hjärnivrare, föreläsare, förändringsledare och konsult hjälper hon näringsliv och organisationer att jobba hjärnsmart. Med fokus, kognitiv kapacitet, distraktioner och hjärnpauser på individnivå och psykologisk trygghet, neuroledarskap samt arbetssättsutveckling på organisationsnivå.

 

Vill ni bli tryggare och modigare som ledningsgrupp, få hjälp med kommunikation och ledarskap på hjärnans villkor eller kanske köra ett års hjärnträning med meditation så puttar Gabriella gärna er framåt.

På Gabriellas hemsida hittar du mer information: www.andthebrain.se

Daniel Collin är VD:n som blev hjärntränare. Efter 25 år på olika chefspositioner i medie- och kommunikationsbranschen, varav 13 som VD på en av Sveriges största mediebyråer, började han läsa till mental tränare vilket väckte ett stort intresse för hjärnan. Mantrat från tiden i kommunikationsbranschen ”all kommunikation sker på mottagarens villkor” har han kvar, men sedan början 2020 är missionen att inspirera så många som möjligt kring potentialen i att vår hjärna är utvecklingsbar (neuroplasticitet) hela livet.

IMG_4159.JPG

På bara tre år har Daniel redan tränat hundratals personer enligt metoden Life Kinetik, föreläst för tusentals om hur vi kan träna hjärnan, coachat och utvecklat entreprenörer, chefer, professionella fotbollsspelare, arbetssökande och karriärbytare genom mental träning. Daniel driver företaget Coach My Brain tillsammans med sin fru Jessica - där huvudmålgruppen är företag och organisationer som ser medarbetarna som sin viktigaste resurs. Bland kunderna finns Skandia, Bonnier, TV4, Försäkringskassan, Polisen, Siemens, Nordax Bank för att nämna några. 

 

På Daniels och Jessicas hemsida hittar du mer information: www.coachmybrain.com

bottom of page